Installera saker

Min bror är verkligen helt hopplös när det kommer till att vara händig. Jag får alltid hjälpa honom när det kommer till att sätta upp hyllor eller ens installera en ny tv eller dator eller vad som helst. Han är dock så himla bra på så mycket annat så jag har ingenting emot att hjälpa honom med en del grejer. Ibland så kan jag till och med tycka att det är riktigt roligt att hjälpa honom, det känns liksom bra och jag tror att han blir så glad och det gör i sin tur mig glad. Det är den enda belöningen som jag känner att jag behöver. I helgen så bytte jag ut alla hans ellutag mot nya från ,schneider, han hjälpte i och för sig till en hel del och det var faktiskt ganska så roligt att jobba på det sättet med min bror, jag brukar inte göra det så det var trevligt.

This entry was posted on Tuesday, May 13th, 2014 at 8:28 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply