Blixtkär

När jag var på en kurs av www.mastertrainingeducation.se så hände det något väldigt märkligt. Jag tyckte det var en bra idee att gå en sådan kurs för jag kände att jag hade glömt bort det mesta man hade lärt sig i skolan. Det är ju verkligen bra att fräscha upp minnet med sådant ibland och det hade jag ändå väldigt rätt i känner jag på något sätt. Hur som helst så var det så att jag träffade en kille där och vi hade bara en omedelbar kontakt. Det är inte ofta man träffar sådana människor men nu så gjorde jag det och det var faktiskt väldigt häftigt och jag tror jag blev som det kallas, blixtkär. Jag har väl aldrig riktigt känt så förut men nu har jag en massa känslor i kroppen och det är både förvirrande och härligt. Vi ska ju träffas mer så då kan jag bestämma mig lite mer.

This entry was posted on Thursday, April 3rd, 2014 at 7:33 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply