Föredrar pooler

Jag vill gärna ha en pool, jag har kollat upp lite företag och kommer nog välja svenskapoolfabriken när jag väl ska bygga den. Jag har alltid varit väldigt fascinerad av pooler. När jag var liten så lekte jag och min bror i dem när vi var utomlands och jag tror det roligaste vi gjorde var att stå på huvuden i vattnet och så tävlade vi om vem som kunde hålla andan längst, det var för det mesta han som vann. Men han var i och för sig fem år äldre också, det är han fortfarande. Jag gillar att bada i pooler mycket mer än att bada i hav, jag vet inte riktigt varför men jag tror att det är att det känns mycket fräschare på något sätt. I havet kan det finnas konstiga djur och jag vet inte vad, i en pool så vet man vad som finns och dessutom så tycker jag de brukar lukta rätt gott också.

This entry was posted on Monday, January 27th, 2014 at 7:30 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply